Ремонт след градушка и PDR

Технологичните предимстава на PDR системите

за репариране на вдлъбнатини и обработване на проблемни зони, без необходимост от пребоядисване на всяка цена, са толкова много, че никога не биха могли да бъдат изброени или оценени максимално акуратно! Важно е да се знае, че това е технология, развивана повече от 50 години и е достигнала едно ниво на много добра симбиоза между факторите – мобилност, възможност за проникване на трудно достъпни места, избягване на демонтаж и разоборудване на конкретния детайл, постигане на неоспоримо качество и рентабилност, спестяване на ценно време, задоволство от крайния резултат и много други.
Разглежданата система е метод, за поправка на вдлъбнатини по купето на всякакъв вид превозни средства – леки и товарни автомобили, мотоциклети, каравани и други. В повечето случаи, чрез него се предоставя едно драстично по-бързо и евтино ремонтиране и дори реконструиране, на засегнати метални детайли по каросерията на превозното средство, с отчитане на едно много добро качество на постигнатите резултати. Чрез PDR се дава възможност, за ремонт на труднодостъпни места и повърхности, без да се нарушава тяхното антикорозионно покритие, цялост на боята или лаково покритие. В много от случаите, чрез тази технология може да се избегне трудоемкото и костващо време, разглобяване и сглобяване на странични детайли, кори, лайсни и други пречки, около обработвания детайл. Да не забравяме, че времето и запазването на оригиналния вид на Вашата кола, са най-ценните фактори!
С подходящ подбор на инструменти и накрайници, се извършва внимателно обработване на засегнатия детайл, като чрез различни техники на издърпване, „масажиране“, избутване и дори леко почукване със специални инструменти, могат да бъдат заличени най-различни по вид вдлъбнатини, подгънатости и забележки. Целият процес се наблюдава от оператора, извършващ услугата с помощта на подходящо осветление, специализирани рефлекторни шаблони и т.н.
Всичко, което Ви е необходимо, ще бъде осигурено от нас! На Вас предоставяме единствено удоволствието, да овладеете печелившото изкуство, да бъдете един от търсените специалисти в тази област или най-малкото да отдадете заслуженото към своя автомобил!

Ремонт на градушка чрез електромагнитна индукция

previous article